MODALITATI DE PLATA A RATELOR SI A COTIZATIILOR C.A.R.

Incepand cu luna februarie 2023, in afara modalitatilor de plata din sectiunea "PLATI" (https://cararges.ro/plati ), puteti alege si modalitatea de plata cu cardul bancar direct prin pagina de membri ( https://cararges.ro/membri/situatie-financiara ) sau prin aplicatia C.A.R. Invatamant Arges, sectiunea "Plata online"

Mai multe ...

REFINANTARI IMPRUMUTURI

          Incepand cu luna septembrie 2023 membri C.A.R. INVATAMANT Curtea de Arges - Asociatie pot depune documentele pentru refinantarea unui imprumut traditional in derulare doar daca s-a achitat cel putin 40% din valoarea acestuia, iar imprumutatul nu figureaza cu restante la plata ratelor. Imprumuturile se acorda in functie de lichiditatile C.A.R. INVATAMANT Curtea de Arges - Asociatie si in conditiile descrise in sectiunea Imprumut traditional din site-ul nostru. Girantii au obligatia sa se prezinte la sediul CAR INVATAMANT Curtea de Arges - Asociatie in vederea semnarii contractului la momentul acordarii imprumutului catre titular (imprumutat).

          La imprumuturie optionale nu se fac refinantari si se acorda membrilor C.A.R. INVATAMANT Curtea de Arges - Asociatie care nu figureaza cu rate restante la imprumuturile traditionale si in conditiile descrise in sectiunea  Imprumut optional din site-ul nostru. Girantii au obligatia sa se prezinte la sediul CAR INVATAMANT Curtea de Arges - Asociatie in vederea semnarii contractului la momentul acordarii imprumutului catre titular (imprumutat).

Mai multe ...

IN ATENTIA MEMBRILOR C.A.R. INVATAMANT CURTEA DE ARGES

           In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 si a Regulamentului 679/2016 privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal, C.A.R. INVATAMANT CURTEA DE ARGES nu va mai trimite tabelele pentru confirmarea prin semnatura a soldurilor la 31.12.2018.

          Soldurile la fondurile sociale, imrumuturi si dobanzi vor fi trimise prin SMS fiecarui membru C.A.R. sau vor fi comunicate personal la ghiseul unitatii cu sediul in Curtea de Arges, str. Banu Maracine, bl. E11, sc. B, ap. 2. incepand cu data de 3 ianuarie 2019.

          Membrii C.A.R. INVATAMANT CURTEA DE ARGES care nu figureaza in baza de date ( fisa de evidenta ) cu numarul personal de telefon mobil sunt rugati sa sune la numerele de telefon 0248721719 sau 0348449798 pentru actualizarea datelor si transmiterea SMS-urilor cu soldurile personale existente, precum si a ID-ului si parolei necesare inregistrarii in sectiunea CONTUL MEU pe site-ul nostru www.cararges.ro .

Mai multe ...
Serviciul informare membri in mediul online

Serviciul informare membri in mediul online

C.A.R. INVATAMANT CURTEA DE ARGES I.F.N. va pune la dispozitie toate informatiile cu privire la situatia financiara curenta.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu gratuit, trebuie accesat site-ul nostru www.cararges.ro sectiunea “CONTUL MEU” sau apasati aici.

In cazul in care nu se cunosc datele de autentificare, ne puteti contacta pentru a vi se furniza toate detaliile necesare.

Datele de contact le gasiti in sectiunea CONTACT.

Mai multe ...
CAR Invatamant Curtea de Arges IFN   a lansat portalul WEB

CAR Invatamant Curtea de Arges IFN a lansat portalul WEB

Avand o dorinta permanenta de a ne perfectiona si a va avea alaturi mult mai usor, ne-am gandit sa lasam un portal web unde putem sa va punem la curent cu toate informatiile ce va sunt de ajutor in timp util.

Asadar, incepand cu data de 01.12.2016 C.A.R. INVATAMANT CURTEA DE ARGES IFN si-a lansat noul site, util nevoilor dumneavoastra. Acum lucrurile s-au simplificat, intrucat sunteti la curent cu toate detaliile ce sunt necesare unui imprumut, toate documentele si totodata cu programul de lucru ce sufera anumite modificari odata cu venirea sarbatorilor.

Foarte important este faptul ca odata cu noul site, va puteti simula un imprumut cu toate informatiile acestuia, suma imprumutata, durata de rembursare, etc.

Noua formula de adresare dumneavoastra, vine si cu posibilitatea de conecatare asupra propriei pagini, unde puteti vizualiza istoricul dumneavoastra, sumele stranse sau cele ce sunt de inapoiat, termene de plata si toate informatiile ce va sunt de ajutor. Pentru a beneficia de acest serviciu, asteptam sa ne contactati.

 

Datele de contact le gasiti la pagina contact.

Mai multe ...