MODALITATI DE PLATA A RATELOR SI A COTIZATIILOR C.A.R.

Incepand cu luna februarie 2023, in afara modalitatilor de plata din sectiunea "PLATI" (https://cararges.ro/plati ), puteti alege si modalitatea de plata cu cardul bancar direct prin pagina de membri ( https://cararges.ro/membri/situatie-financiara ) sau prin aplicatia C.A.R. Invatamant Arges, sectiunea "Plata online"

Mai multe ...

MASURI ADOPTATE DE CONSILIUL DIRECTOR AL C.A.R. INVATAMANT CURTEA DE ARGES I.F.N. PENTRU SITUATIA GENERATA DE EPIDEMIA COVID-19

      

Avand in vedere declararea starii de urgenta si a deciziilor impuse de Ministerul de Interne prin Ordonante Militare, Consiliul Director al C.A.R Invatamant Curtea de Arges I.F.N. a hotarat urmatoarele:

  1. Amanarea lucrarilor Conferintei anuale a C.A.R. Invatamant Curtea de Arges I.F.N. care urmau sa aiba loc in din ziua de VINERI, 20.03.2020, ora 14, precum si prorogarea atributiilor Conferintei catre Consiliul Director pana in perioada ridicarii starii de urgenta si a restrictiilor impuse prin aceasta.

  2. Amanarea/suspendarea platii ratelor la imprumuturi prin extinderea perioadei de gratie/achitare, incasarea ratei lunare (maxim 3 rate pe perioada derularii imprumutului), sau achitarea integrala a imprumutului prin compensarea cu fondul social al membrului C.A.R., ori prelungirea perioadei de rambursare prin reesalonarea ratelor (micsorarea valorii acestora), incepand cu luna APRILIE 2020 si doar in perioada starii de urgenta.

          Cererile privind amanarea/suspendarea ratelor sau compensarea cu fondul social pot fi:

  • depuse sau trimise prin posta la sediul C.A.R. din Curtea de Arges, str. Banu Maracine, bl.E11, sc.A, ap.2, jud. Arges;

  • transmise prin e-mail la adresa carinvcag@gmail.com sau office@cararges.ro ;

  • adresate si depuse (cu avizul in prealabil al unui reprezentant al C.A.R. si doar pentru amanarea la plata a ratelor), către si la serviciul contabilitate unde se fac retinerile ratelor C. A. R. pe statele de plata, din cadrul unitatilor unde sunt salariati membri;

       -    prin fax la numarul de telefon 0248721719.    

          Pentru reesalonarea imprumutului, titularul (imprumutatul), trebuie sa se prezinte la sediul C.A.R. in vederarea stabilirii numarului de rate reesalonate si intocmirea actului aditional la contractul de imprumut.

          Cererile trebuie sa aiba la baza motive de natura obiectiva (directe sau indirecte) si sa cuprinda datele de identificare ale membrului C.A.R. (nume,prenume, cnp), motivele si luna/lunile pentru care se solicita amanarea sau compensarea.

          Nu fac obiectul amanarii/suspendarii sau compensarii imprumuturile care inregistreaza rate restante pana la data de 25.03.2020 inclusiv, rata la imprumut aferenta lunii martie 2020, precum si imprumuturile aflate in executare sau litigii.

         3. Se suspenda acordarea de imprumuturi membrilor C.A.R. care se afla in somaj tehnic pe perioada                         suspendarii                         contractului de munca.

       4. In functie de evolutia lucrurilor la nivel national si pe plan economico-social, precum si in eventualitatea aparitiei unor legi sau                       norme privind sistemul financiar nebancar, pe viitor pot fi luate decizii de modificarea activitatii C.A.R. Invatamant Curtea de Arges I.F.N.

          In acest sens va rugam sa verificati si sa va informati asupra modificarilor ce vor interveni in activitatea casei de pe site-ul nostru www.cararges.ro sau telefonic la numerele 0248721719 / 0348449798 / 0771161878 / 0771607717 ( https://cararges.ro/contact ).

          Totodata, va rugam sa respectati masurile impuse de autoritati pentru combaterea raspandirii noului coronavirus (COVID-19) si sa evitati pe cat posibil deplasarile, iar membri care nu au retinerea ratelor C.A.R. pe statul de plata si care au conturi curente sau carduri bancare in lei, pot plati ratele la imprumuturi si cotizatiile la fondurile sociale prin Internet Banking / aplicatiile mobile bancare sau cu numerar la ghiseele bancare in unul din  urmatoarele conturi IBAN:

  1. RO52BRDE030SV15592540300 deschis la B.R.D. CURTEA DE ARGES ;

  2. RO27RNCB0024124892030001 deschis la B.C.R. CURTEA DE ARGES ;

  3. RO91BTRLRONCRT0219024601 deschis la B.T. CURTEA DE ARGES; 

pe care le gasiti si pe site-ul nostru ( https://cararges.ro/ ), la urmatoarea adresa de internet: https://cararges.ro/plati.

          Ratele la imprumuturi si cotizatiile la fondurile sociale mai pot fi platite si direct cu cardul bancar la sediul C.A.R. Invatamant Curtea de Arges I.F.N. din Curtea de Arges, str. Banu Maracine, bl.E11, sc.A, ap.2, jud. Arges.

          Speram ca aceste masuri vor veni in sprijinul membilor C.A.R. Invatamant Curtea de Arges I.F.N. si vor atenua impactul asupra veniturilor acestora.

Va multumim pentru intelegere si va dorim multa sănătate!

Consiliul Director al C.A.R Invatamant Curtea de Arges I.F.N.

Mai multe ...

IN ATENTIA MEMBRILOR C.A.R. INVATAMANT CURTEA DE ARGES

           In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 si a Regulamentului 679/2016 privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal, C.A.R. INVATAMANT CURTEA DE ARGES nu va mai trimite tabelele pentru confirmarea prin semnatura a soldurilor la 31.12.2018.

          Soldurile la fondurile sociale, imrumuturi si dobanzi vor fi trimise prin SMS fiecarui membru C.A.R. sau vor fi comunicate personal la ghiseul unitatii cu sediul in Curtea de Arges, str. Banu Maracine, bl. E11, sc. B, ap. 2. incepand cu data de 3 ianuarie 2019.

          Membrii C.A.R. INVATAMANT CURTEA DE ARGES care nu figureaza in baza de date ( fisa de evidenta ) cu numarul personal de telefon mobil sunt rugati sa sune la numerele de telefon 0248721719 sau 0348449798 pentru actualizarea datelor si transmiterea SMS-urilor cu soldurile personale existente, precum si a ID-ului si parolei necesare inregistrarii in sectiunea CONTUL MEU pe site-ul nostru www.cararges.ro .

Mai multe ...

Acordare de imprumuturi

          Incepand cu luna septembrie 2018 membri C.A.R. INVATAMANT Curtea de Arges I.F.N. pot depune documentele pentru refinantarea unui imprumut traditional in derulare doar daca s-a achitat cel putin 3/4 ( 75% ) din valoarea acestuia, iar imprumutatul nu figureaza cu restante la plata ratelor. Imprumuturile se acorda in functie de lichiditatile C.A.R. INVATAMANT Curtea de Arges I.F.N. si in conditiile descrise in sectiunea Imprumut traditional din site-ul nostru. Girantii au obligatia sa se prezinte la sediul CAR INVATAMANT Curtea de Arges IFN in vederea semnarii contractului la momentul acordarii imprumutului catre titular (imprumutat).

          La imprumuturie optionale nu se fac refinantari, se acorda membrilor C.A.R. INVATAMANT Curtea de Arges I.F.N. care nu au restante la plata ratelor la imprumuturile traditionale si in conditiile descrise in sectiunea  Imprumut optional din site-ul nostru. Girantii au obligatia sa se prezinte la sediul CAR INVATAMANT Curtea de Arges IFN in vederea semnarii contractului la momentul acordarii imprumutului catre titular (imprumutat).

Mai multe ...
Serviciul informare membri in mediul online

Serviciul informare membri in mediul online

C.A.R. INVATAMANT CURTEA DE ARGES I.F.N. va pune la dispozitie toate informatiile cu privire la situatia financiara curenta.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu gratuit, trebuie accesat site-ul nostru www.cararges.ro sectiunea “CONTUL MEU” sau apasati aici.

In cazul in care nu se cunosc datele de autentificare, ne puteti contacta pentru a vi se furniza toate detaliile necesare.

Datele de contact le gasiti in sectiunea CONTACT.

Mai multe ...